Undgå fejl og fortalelser i dit CV

At have fejl og fortalelser i dit job genoptage stave katastrofe for din jobsøgning. Det sidste, en arbejdsgiver brug er at se på en dårligt skrevet genoptage. Arbejdsgiveren undersøger muligvis snesevis af CV’er om dagen, og hvis din ikke er op til par, forventer ikke at høre fra ham/hende.
Sørg for at læse korrektur dit CV for stavefejl. Hvis ikke du er sikker på om stavning af et bestemt ord, skal du kontrollere spell check-funktionen er aktiveret, mens du skriver dit CV.
En af første ting, som en arbejdsgiver vil kigge efter er dine kvalifikationer til opgaven. Spild ikke arbejdsgiverens tid af ikke notering dine kvalifikationer, hvor han/hun kan se dem. Hvis arbejdsgiveren ser, at du er kvalificeret til jobbet, vil så de fortsætte med at læse dit CV.
Ikke tænde i et CV, der er dårligt skrevet, hårdt at læse, fordi den er trykt på nogle mørke, farvet CV papir, eller bare plain sjusket. Recruiter ligeglad med, hvordan cool du er fordi du brugte en anden farvepapir end alle andre. De er kun interesseret i, hvad der er på papiret.
Jeg ved du ønsker dit CV til at skille sig ud fra de andre, men ved hjælp af standard hvid CV papir er din bedste mulighed. Forsøge at skille sig ud fra de andre ved at liste dine præstationer og færdigheder i stedet.
Læg ikke for meget information i dit CV. Holde det kort og til punktet. Du behøver ikke at sætte ned hver enkelt job, du havde siden high school. Husk, at hele pointen med cv’et er at vise den potentielle arbejdsgiver, at du er kvalificeret til stillingen.
Understrege færdigheder og præstationer, der er relateret til det job, du søger. Når du skriver din seneste jobbeskrivelser, udarbejde kun på dit job pligter, at hjælper den potentielle arbejdsgiver genkende dine kvalifikationer til stillingen du søger.
Selv efter at gøre alt dette, vil din job genoptage stadig sammenlignes med snesevis af andre CV’er. Der er ikke meget du kan gøre ved det. Men med de tips, der er anført ovenfor, øger du dine chancer for at få dit CV faktisk læse og anset for en mulig jobsamtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation