Strammer økonomien som studerende?

Er du lige startet på nyt studie? I så fald er der et hav af udgifter som automatisk medfølger ved studiestart. Den gamle computer lever formentlig på sine sidste dage, listerne med bøger, du skal have skaffet i forbindelse med semesterstart, bliver længere og længere, og du vil bare gerne være godt med fra start. Den følelse er vi mange der kender, og pengepungen kan godt være meget stram – især når du er studerende.

Derudover er der rigtig mange unge, der flytter hjemmefra lige omkring studiestart, hvilket ligeledes er en meget dyr bedrift i livet. Ikke nok med at du nu skal til at leve efter et stramt budget på SU, så er der ligeledes en masse udgifter at tage stilling til. Huslejen presser sig ofte på, der er regninger hvert kvartal som skal betales, og du vil samtidig gerne have tid og overskud på kontoen til at være ung og social med dine venner.

Hvordan får man nemt og hurtigt råd til at flytte hjemmefra og starte på nyt studie?

For at få råd til diverse gadgets og studiebøger behøver du ikke nødvendigvis at have en stor opsparing i baglommen at tage af. Det er nemlig muligt at tage lån – også selvom du er ung og studerende – da et lån med kviklån kan afstemmes efter nøjagtig dig og dine behov. Med et kviklån slipper du med følelsen af at være bagud eller at stå og mangle de nødvendige studiebøger, computer og andet teknik, du bruger til daglig på dit studie.

Det er en stor omvæltning som ung lige pludselig at stå med al ansvaret på egen hånd, samtidig med at du gerne vil følge med fra start og have overskud til at være ung.

Hvis du derimod ikke ønsker at låne penge til diverse skole-gadgets, så kan du ofte finde billigere alternativer. Det lokale bibliotek har i mange tilfælde nøjagtig de bøger, du mangler til studiestart. Derudover er der mange som sælger brugte bøger online, og du kan dermed gøre dig mange gode fund på sider såsom DBA, Facebook samt Gul & Gratis.

Navigation