Sådan kommer du nemmere rundt i byen: Køb et el løbehjul

Vi kender alle til at have været på klub og stået midt om natten uden en måde at komme hjem på. For de fleste kan en taxa blive alt for dyrt – især hvis man bor langt væk fra centrum. Hvis du er heldig, kan du overnatte hos en ven eller måske score dig til en overnatning et sted, men så handler det stadig om at finde hjem, når man er stået op.

Offentlig transport er et sikkert valg

Hvis du allerede har et rejsekort, er offentlig transport et godt valg. Her kræver det mest, at du kommer hen til dit busstop eller station i tide. Det kan dog være svært, hvis man er virkelig smadret efter en bytur. Men faktisk er selve gåturen til og fra toget eller bussen super godt til at hjælpe dig med at blive ædru. De eneste ulemper ved offentlig transport er egentlig, at det til tider kan være dyrt og langsomt – især hvis du skal skifte tog eller bus undervejs.

Brug din cykel

Cyklen er et perfekt transportmiddel, hvis du ikke skal utrolig langt væk. Den er nem at styre og tager ikke særlig meget plads. Cyklen er altså perfekt til at bevæge sig rundt i byen. Her er det mest vigtige, at du er opmærksom på trafikken omkring, da du er væsentlig mindre end en bil.

Hvis du ikke synes, det er det fedeste at cykle, kan du overveje et el løbehjul – dem kan du læse mere om på elcykelinfo.dk/el-loebehjul/. Der er allerede mange af de danske storbyer som har et hav af el løbehjul, som man kan leje og bruge, hvilket er utrolig smart. Hvis du ikke bor i en af de byer, kan du overveje at købe dit eget. De er også en god investering at lave, selvom du kan leje et løbehjul i din by.

Navigation