Reparere din kredit den rigtige måde

Chancerne er gode, at hvis du beskæftige sig med kredit på regelmæssig basis i sidste ende vil du komme ind i en lille smule af varmt vand økonomisk. Ikke skamme, det sker for mange et kreditkort ejer, bare vi rive med alle de ting, vi kan købe. Problemet er, at dette kan skade vores kreditværdighed, og når vi har brug for god kredit til at købe en bil eller et hus er det ikke der.
Så hvad kan vi gøre ved det? Godt, tager mange mennesker skridt af rent faktisk lytter til de annoncer, som de ser på TV og få med posten. Dem, at fortæller dig, at de kan give dig en hel ny kredit identitet eller at de kan slette eventuelle pletter på din kredit rapport.
Det lyder fantastisk, hvis bare det var muligt, lovligt det er. Hvis du vil reparere din kredit du nødt til at gøre det gammeldags måde. Og på denne måde vil tage nogen tid, indsats og tålmodighed. Der er ingen overnight quick fix.
I mellemtiden kan du holde øje for disse tricksters. Når du er klar over dem og de spil, de forsøger at spille med dig, vil du være bedre til at undgå dem alle sammen.
Det er muligt, at en af disse tjenester kan slippe af med nogle af de dårlige mærker du har, men kun hvis de er fejl på din rapport. Der er intet, de kan gøre for sandt ones. Og for sags skyld, du kunne have sørget for fejlagtige dem med et enkelt opkald til din kreditor. Det er bestemt ikke noget du behøver at betale andre til at gøre for dig, når du kan reparere din kredit selv.
En af de bedste ting at huske når du taler med disse fidus kunstnere er, at det er aldrig i din bedste interesse at få en ny kredit identitet. Ved du hvorfor? Jeg vil fortælle dig; fordi det er ulovligt! Disse fyre vil fortælle dig at ansøge om en føderal id-nummer og derefter bruge det i stedet for dit CPR-nummer på låneansøgninger. Hvis du følger deres råd vil du finde dig selv på den forkerte side af den glidende metal dør. Det er en føderal forbrydelse at ligge til regeringen om, hvorfor det er du har brug for et id-nummer. Og ved du hvad? De vil ikke engang få så meget som et rap over fingrene, fordi det var dig, der begås svig, ikke dem.
Endnu er en anden god måde at fortælle om kredit reparation selskab er berettigede eller ej, hvis de vil have dig til at underskrive en kontrakt med dem. De gode vil aldrig lægge pres på dig og de vil ikke spørge dig om noget op foran gebyrer. Mange af de mindre pålidelige tjenester forventer du at betale store gebyrer, før de gør noget af arbejdet. Pas for disse fyre fordi mange af dem vil forsvinde, bare sådan.
En kredit reparationsservice, der er ud for din bedste interesse vil aldrig presse dig til noget og de vil endda give dig tre dage til at ændre dit sind efter signering. Efter alt, er loven, selv om mange dårlige tjenester føler ikke behovet for at lade kunderne vide dette.
Ting om dårlig kredit er, hvis du fortjener den dårlig kredit, fordi du har været uforsigtig i fortiden, det ikke vil gå væk natten over. Uanset hvor god kredit reparation service, du vælger, er, det vil tage noget tid og nogle alvorlige strategiplanlægning. Men den gode nyhed er, at det er ikke svært, og du kan reparere din kredit og du kan gøre det, hvis du bare arbejder på det!

2 Replies to “Reparere din kredit den rigtige måde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation