Ønsker du at blive profitabel i denne fast ejendom boble? Jeg vil vise dig hvordan med blot tre nemme trin

Dette er et spørgsmål, jeg får næsten hver dag enten fra vores websted GetPreconstructionProfit.com eller fra min individuelle investeringsaktiviteter. Spørgsmålet er “Hvordan kan jeg være rentable når vi er i en fast ejendom boble”?
TRIN #1. Først skal du erkende, at for at tjene penge på næsten ethvert marked (dvs. aktier, råvarer, fast ejendom, osv.) skal du have marked i bevægelse. Med andre ord, skal priser eller værdi ændres betydeligt, enten op eller ned, for dig at tjene penge. Vidste du at mange handlende tilbage i NASDAQ tjent millioner ved at vedtage en stil, der gav god mening for typen af boble marked, der var ved at blive oplevet? Selvfølgelig var det økonomisk ødelæggende at købe og holde investorer, der købte øverst marked. Så hvad er forskellen? Svaret er en forskel i investering/handel stil og risiko styring.
TRIN #2. Nu kast en lille virkelighed ind i billedet. Specifikt, nødt du til at indse, at konsekvent ingen kan forudsige en hurtigt bevægende markedet vendepunkt. Mennesker, der er opmærksomme på værdi (der er altid et klogt træk) kan fortælle dig, når tingene er ude af whack med markedet, men de kan ikke fortælle dig, hvis markedet vil vende i en uge, et år eller et årti! Warren Buffet korrekt forudsagde, at aktiemarkedet var vejen værdsat længe før det faktisk rettet. Da Warren er en værdi-type investor, gav det god mening at blive på sidelinjen. Derimod mange aktive handlende blev flere millionærer i denne periode og derefter tilpasses hurtigt markedet tilbageslag. Begge var “korrekt” for typen af stil, som de ansatte.
TRIN #3. Du er nødt til at indse, at der er mange måder for en overvurderet marked at korrigere. For eksempel i ejendomsmarkedet, mange mennesker hævder, at pris-til-indtjening (P/E) forholdet er out-of-balance; Det er den pris du kan indsamle for husleje i et år i forhold til købsprisen. Typisk bør denne være omkring forholdet mellem 100-150 for en god likviditet investering. I nogle områder af landet er dette forhold over 400.
Du nødt til at indse, at denne ubalance kan korrigeres ved pris dropper (så mange krav), husleje eskalerende eller kombinationer af begge. Derudover kan det ikke korrekt, som påvist i mange markeder i over 20 år! Så dit valg bliver “må jeg sidde på sidelinjen” eller “kan jeg lære hvordan at investere sikkert i denne hurtigt bevægende marked.” Dette er et personligt valg, at du har at gøre med hensyn til din egen personlige stil.
Vil du vide en ekstra lille hemmelighed? Som er hemmeligheden til enhver succesfuld investering i aktiehandel, lære hvordan du styrer din risiko i forhold til dine potentielle gevinst. Det er så simpelt! Som et eksempel er der preconstruction fast ejendom tilbud derude hvor investor kan risikere mindre end $2.000 og kan stadig gøre en potentielle belønning på $50,000 eller mere. Hvis investeringen ikke virker ud, så alle at investor er ude er $2.000 første risiko. Vel vidende, at lille stykke af oplysninger kan potentielt spare dig hundredtusindvis af dollars! For investorer, der deltager i investeringer i fast ejendom på et kontinuerligt grundlag, forsøge de altid at uddanne sig på risikopotentiale først efterfulgt af potentialet for gevinst.
Den nederste linje er, at hvis du følger disse enkle trin, kan du også lære hvordan du investere i markeder, som andre mennesker opfatter som farlige bobler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation