Investorer: Undgå disse 5 almindelige skat fejl

For mange investorer, og endda nogle fagfolk, skat, kan sortering gennem de komplekse IRS regler om beskatning af investering være et mareridt. Faldgruber vrimler, og straffen for selv simple fejl kan være alvorlige. Da April 15 ruller rundt, Husk de følgende fem fælles skat fejl – og hjælpe med at holde lidt flere penge i din egen lomme.
1. ikke at udligne gevinster
Normalt, når du sælger en investering for en fortjeneste, skylder du skat på gevinst. En måde at sænke skattetrykket er også sælge nogle af dine miste investeringer. Du kan derefter bruge disse tab modregnes i dine gevinster.
Sige du egen to bestande. Du har en gevinst på $1.000 på den første bestand, og et tab af $1.000 på andet. Hvis du sælger din vindende lager, vil du skylder skat på $1.000 gevinst. Men hvis du sælger begge bestande, din $1.000 gevinst vil blive opvejet af din $1.000 tab. Det er gode nyheder fra en skat synspunkt, da det betyder, at du ikke behøver at betale skatter på enten holdning.
Lyder som en god plan, højre? Nå, det er, men være opmærksom på, det kan få en smule kompliceret. Under hvad der ofte kaldes “vask salg reglen,” Hvis du tilbagekøbe den tabende lager inden for 30 dage for at sælge det, kan du fradrage dine tab. Faktisk, ikke kun er du udelukket fra tilbagekøb den samme bestand, du er udelukket fra at købe materiel, der er “væsentligt identisk” til det – en vag sætning er en konstant kilde til forvirring til investorer og skat fagfolk mage. Endelig mandater IRS, at du skal matche langsigtede og kortsigtede gevinster og tab mod hinanden først.
2. miscalculating grundlaget for gensidige fonde
Beregning af gevinst eller tab ved salg af en enkelt lager er temmelig ligetil. Din basis er simpelthen den pris, du betalte for aktier (herunder provision), og gevinsten eller tabet er forskellen mellem dit grundlag og nettoprovenuet fra salget. Men det bliver meget mere kompliceret, når der beskæftiger sig med gensidige fonde.
Når du beregner din grundlag efter at have solgt en gensidig fond, er det nemt at glemme at faktor i de udbytte og kapitalgevinster distributioner du geninvesteret i fonden. IRS betragter disse distributioner som skattepligtig indtjening i det år de er lavet. Som et resultat, har du allerede betalt skat af dem. Ved at undlade at tilføje disse distributioner til din basis, vil du ende rapportering en større gevinst end du har modtaget fra salget, og i sidste ende betaler mere i skat end nødvendigt.
Der er ingen nem løsning på dette problem, end at holde god poster og at være flittig i at organisere oplysningerne om udbytte og distribution. Den ekstra papirarbejde kan være hovedpine, men det kunne betyde ekstra kontanter i din pung på skat tid.
3. undlade at bruge skat-forvaltede midler
De fleste investorer holder deres gensidige fonde på lang sigt. Det er derfor de er ofte overraskede, når de bliver ramt med en skatteopgørelse for kortsigtede gevinster realiseret af deres midler. Disse gevinster skyldes salget af aktier indehaves af en fond for mindre end et år, og sendes videre til aktionærerne til betænkningen deres egen returnerer–selv om de aldrig solgt deres investeringsforening aktier.
For nylig, mere investeringsforeninger har været fokus på effektiv skat-management. Disse midler forsøger at ikke kun købe aktier i gode selskaber, men også minimere skattebyrden på aktionærer ved at holde disse aktier i længere perioder. Ved at investere i midler rettet mod “skat-styret” returnerer, kan du øge dine nettogevinster og spare dig selv nogle skattemæssige hovedpine. For at være umagen værd, men en skatte-effektive fond skal have begge ingredienser: god investering ydeevne og lav afgiftspligtig udlodninger til aktionærerne.
4. manglende frister
Keogh planer, traditionelle IRAs og Roth IRAs er gode måder at strække din investering dollars og give til din fremtidige Pension. Desværre, millioner af investorer lod disse perler glide gennem deres fingre ved at undlade at yde et bidrag inden de gældende IRS frister. For Keogh planer er fristen den 31 December. For traditionelle og Roth IRA’S, du har indtil April 15 at yde bidrag. Markere disse datoer i kalenderen og gøre indskud til tiden.
5. at sætte investeringerne i de forkerte konti
De fleste investorer har to typer af investering konti: skat stillede, såsom en IRA eller 401 (k), og traditionelle. Hvad mange mennesker ikke klar over der holder den rigtige type af aktiver i hver konto kan spare dem tusindvis af dollars hvert år i unødvendige skatter.
Generelt, investeringer, der producerer masser af skattepligtige indkomst eller kortvarig kapitalgevinster skulle holdes i skat stillede regnskaber, mens investeringer, betale udbytte eller producere langsigtede kapitalgevinster bør afholdes i det traditionelle regnskab.
For eksempel, lad os sige du egen 200 aktier i Duke Power, og agter at afholde aktiernes i flere år. Denne investering vil generere en kvartalsvis strøm af dividendebetalinger, som vil blive beskattet på 15% eller mindre, og en langsigtet kapitalgevinst eller tab når det endelig er solgt, som bliver også beskattes på 15% eller mindre. Derfor, da disse aktier har allerede en gunstig skattemæssig behandling, der er ingen grund til at læ dem på en skat stillede konto.
I modsætning hertil er producere de fleste treasury og corporate bond fonde en lind strøm af renteindtægter. Da disse indtægter er berettigede ikke til særlige skattemæssige behandling som udbytte, vil du skulle betale skat af det på din marginale rente. Medmindre du er i en meget lav skatteklasse, giver holde disse midler i en skat stillede konto mening, fordi det gør det muligt at udskyde disse skattebetalinger langt ind i fremtiden, eller måske undgå dem helt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation