Definere fælles Credit Card vilkår

Så vigtigt som kreditkort er i den moderne verden, du kan blive overrasket over hvor mange mennesker ikke ved så meget om dem og hvordan de fungerer. Dette er ikke nødvendigvis på grund af eventuelle mangler af enkeltpersoner, men i stedet på grund af lethed af benytter kreditkort uden at forstå alle deres finesser.

Du hvis ønsker at lære mere om hvordan kreditkort arbejde og den terminologi, der er forbundet med dem, Læs videre… Oplysningerne nedenfor dækker ikke hele emnet kreditkort og hvordan de virker, men det bør give dig nogle ekstra oplysninger og hjælpe dig med at forstå lidt mere om disse fælles kort, der synes så afgørende og så mystisk på samme tid.

Periodiske sats

Periodiske er et kreditkort det rentebeløb, der er opkrævet i en enkelt periode af året, normalt i span af en enkelt betaling. Den periodiske sats kan variere fra måned til måned, især i tider med økonomisk uro, eller når nationale rente under hastig forandring.

Årlige omkostninger i procent (ÅOP)

Den årlige procent (ÅOP) er et gennemsnit af de priser, der er opkrævet i løbet af et år, og er normalt baseret på nationale renten med et procenttillæg tilføjet som kan variere fra én kortudbyderen til en anden. Ved at kigge på de årlige procent (ÅOP), kan enkeltpersoner estimere omkring hvor meget de skal betale i renter på den balance, de bærer hele året.

Belønninger programmer

En række forskellige kreditkort belønning programmer findes, hvilket er yderligere incitamenter, der er designet til at overbevise personer til at ansøge om et bestemt kort i stedet for dem, der tilbydes af konkurrerende banker eller virksomheder. Belønninger tilbydes kan være næsten alt, selvom de mest almindelige typer af belønninger programmer indebærer modtager penge tilbage fra køb (enten øjeblikkeligt eller en gang om året), modtager gratis flyselskab miles, som kan veksles til flybilletter, instant rabatter på indkøb (især stor køb), og endda specialiserede tjenester i forbindelse med rejser, hotelophold eller bil udlejning.

Afdragsfri periode

“Henstandsperiode” på et kreditkort er et kort vindue af muligheder, som en kortindehaver har at tillade dem at betale kortet balance før renter anvendes. Generelt er afdragsfri perioden på de fleste kort mellem 25 og 30 dage… nogle kort tilbyder lidt længere eller kortere perioder, men og andre tilbyder meget lidt i vejen for en afdragsfri periode på alle. Enhver balance tilbage på kortet efter den nåde periode udløber vil blive opkrævet renter på nuværende.

Indledende priser

Indledende satser på kreditkort tjene meget den samme funktion som belønninger programmer, tilbyder en langt lavere rente på kortet for en periode på et par måneder for at få folk til at tegne et virksomhedskort over en anden. Når den indledende periode udløber, returnerer renten på kortet til kortets standardsats.

Forudindstillede kreditgrænser

De fleste, men ikke alle kort har forudindstillede Kreditgrænser, hvilket betyder, at når en person modtager kortet de allerede har en grænse for hvor mange penge de kan opkræve til kort før kreditkort server afviser transaktionen. For kort, der ikke har en forudindstillet kreditmaksimum, er en grænse normalt gives til kortet inden for et par måneder af kortet er udstedt. Ubegrænset kortene også en tendens til at kræve, at hele saldoen betales i slutningen af hver måned, ikke at tillade en større og større balance skal bygges over tid.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

3 Replies to “Definere fælles Credit Card vilkår”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation